VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.hu

Lowara GENYO áramláskapcsoló

Lowara GENYO áramláskapcsoló

Akció
Lowara:
1
Garancia:12 hó

Lowara GENYO áramláskapcsoló (press control)

Szivattyú áramláskapcsoló

A Lowara GENYO elektronikus áramlásszabályzó, áramláskapcsoló (press control) készülék, szárazon futtás elleni védelemmel.  A  Lowara GENYO áramláskapcsoló azzal a céllal lett kidolgozva, hogy automatizálják az elektromos szivattyúk indítását és leállítását. Nyomásesés és az áramlás leállása esetén a golyóscsap kinyitásakor és elzárásakor a Lowara GENYO áramláskapcsoló elektronikusan vezérli az indítási és leállási funkciókat a szivattyún. A szárazon futás által okozott sérülések a Lowara GENYO áramláskapcsoló alkalmazásával elkerülhetők, mivel ez a kapcsoló víz hiánya esetén leállítja a szivattyút. A Lowara GENYO áramláskapcsoló kiemelkedik kompakt méreteivel és könnyű szerelhetőségével, könnyen és biztonságosan felerősíthető. Az elektromos csatlakozások praktikusan vannak elhelyezve és könnyen hozzáférhetők. Egyszerűen csak követni kell az áramláskapcsoló csatlakozásának a műanyag burkolatra nyomtatott huzalozási jelzéseit. A Lowara GENYO áramláskapcsoló (press control) kifejlesztésére és gyártása során nagy gondot fordítottak az alapanyagok kiválasztására annak érdekében, hogy elsőosztályú terméket kínáljunk. Változattól függően az áramláskapcsoló szárazon futáskor magától megkisérli elindítani a szivattyút bizonyos időközönként.

FIGYELEM! A Lowara GENYO nem nyomáskapcsoló! Az áramláskapcsolón csak az indítási nyomás beállítására van lehetőség, a kikapcsolási nyomás annyi lesz, mint a szivattyú végső nyomása! A Lowara GENYO áramláskapcsoló (press control) öntözőrendszerek szivattyúinak vezérlésére, és olyan helyekre ajánljuk, ahol a a vízkivétel az indítás után viszonylag folyamatos!

Alkalmazási korlátok:

  • Átfolyási mennyiség: max. 10,00 m³/h
  • Feszültség: kizárólag egyfázisú kivitelben
  • Motor: max. 1,50 kW-ig
  • Maximum üzemi nyomás: 10,0 bar
  • Maximum folyadékhőmérséklet: 60,0 °C-ig

További termékinformációk

Műszaki dokumentáció (angol nyelvű): Lowara GENYO katalógus

További információ, vásárlás, szerviz: https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/termek/lowara-szivattyu-109120210-lowara-aramlaskapcsolo-genyo-16a_r15-30-230v