VL SZIVATTYÚ KFT.  Tel.: 06-29/320-150  E-mail: info@vlbt.hu

Lowara ecocirc PREMIUM fűtési keringető szivattyú

Lowara ecocirc PREMIUM fűtési keringető szivattyú

Akció
Lowara:
1
Garancia:12 hó

Lowara Ecocirc® PREMIUM fűtési keringető szivattyú

"A" energiaosztályú, DIGITÁLIS kijelző, 3 féle szabályzás (állandó sebesség, nyomáskülönbség (arányos nyomás) vagy állandó nyomás)
 

FORRADALMIAN ÚJ, NAGYHATÉKONYSÁGÚ KERINGETŐ SZIVATTYÚK, EGYSZERŰ, TENGELY NÉLKÜLI, GÖMBMOTOROS KIVITELBEN, HÁZTARTÁSI FŰTÉSI CÉLOKRA
 

Egy átlagos háztartás áramfogyasztásának kb. 10 - 15 %-a a háztartási meleg vízkeringető szivattyúk üzemeltetéséből származik. Az ilyen készülékek túlnyomó többsége háromsebességes standard fűtési keringető szivattyú. Az Európai Unió új, a környezetbarát tervezéssel foglalkozó, EC 641/2009 számú irányelve (ErP irányelv) 2013. január 1-jen lépett életbe. Az irányelv célja az energiafelhasználás jelentős mértékű csökkentese. A bevezetésre kerülő szigorú követelményeket 2015-ben tovább szigorítják.
Az alkalmazott egyszerű, gömbmotoros kivitel lehetővé tette a nagy hatékonyságú technológia felépítését a legegyszerűbb elemekből. Ez a berendezés nem több és nem kevesebb, mint egy kompromisszumok nélküli, kiemelkedő hatékonyságú fűtési keringető szivattyú, mely eleget tesz legfontosabb feladatainak, a hatékony folyadék szállításnak!
A szivattyú kivitelét az ésszerű költséghatékonyság jellemzi, a konstrukció nem tartalmaz drága kiegészítő funkciókat. Az alapvető paraméterekre koncentráltunk, a megbízhatóan nagy hatásfokra, a maximális jövedelmezőségre es a gyors megtérülésre. Ezért is kapta a szivattyú az Ecocirc® elnevezést. A berendezés már most megfelel az ErP irányelv 2015-ben életbelepő követelményeinek. A nagy hatékonyságú fűtési keringető szivattyúk eddig sem jelentettek új piacot a számunkra. Cégünk 2009 óta Európa egyik vezető gyártója ezen a területen, és mindig is a hatékonyság volt a legfontosabb a számunkra.
Hogyan lehet tovább növelni a hatékonyságot? A válasz olyan egyszerű, mint a gömbmotor maga!
Mindig a legegyszerűbb ötletek a legjobbak. A tengely nélküli gömbmotor rendkívül egyszerű konstrukció. Csak egyetlen, ráadásul ön beálló csapággyal rendelkezik, és működtetéséhez semmiféle tengelyre nincs szükség. Ezzel jelentősen csökkent a drága es bonyolult, precíziós alkatrészek száma. Az egyszerű kivitel számos műszaki előnnyel es haszonnal jár. Ezek közül is a legfontosabb: Az egyszerű, gömbmotoros kivitel, kombinálva a korszerű, nagy hatékonyságú ECM technológiával, a költségek gyors megtérülését eredményezi. Így válik a hatékonyság megfizethetővé.
Blokkolás mentes a legszélsőségesebb körülmények között is: Forradalmian új és védett Anti-Block technológia!
A hidraulikai tulajdonságok javításával nő a hatékonyság
A legújabb számítógépes szimulációkkal sikerült tovább optimalizálni a szivattyúházat es a forgórészt. Az öntöttvas szivattyúház teljes felülete kataforetikus bevonattal van ellátva es így kitűnően ellenáll a korróziónak.
Hatékony, gyors beszerelés
Az előre huzalozott 2 m-es csatlakozó kábel segítségével.
Automatikus légtelenítés
A szivattyú automatikus légtelenítő módban indul.
Könnyű szabályozás
Állandó sebesség = A felhasználó a szivattyúsebességet a beállító gombbal 1 és 7 állás között tetszőlegesen beállíthatja, ahol 7 a legnagyobb értéknek felel meg. A beállított sebesség állandó és az átfolyástól független marad.
Arányos nyomás = A felhasználó a szivattyú maximális erősségét a beállító gombbal 1 és 7 állás között tetszőlegesen beállíthatja, ahol 7 a legnagyobb értéknek felel meg. A szivattyú alacsony átfolyási értéknél automatikusan csökkenti sebességét az energiatakarékosság érdekében.
Állandó nyomás = A felhasználó a szivattyú magasságát (nyomását) a beállító gombbal 1 és 7 állás között tetszőlegesen beállíthatja, ahol 7 a legmagasabb nyomásnak felel meg. A beállított nyomás állandó és az átfolyástól független marad.
Az üzemmód váltást a szivattyú a beállító gombba épített LED színváltozásával kijelzi (arányos nyomás kék, állandó sebesség fehér, míg az állandó nyomás zöld). Minden normál működésnél állandó fény látható.
Az alapjelzési funkciókon túl, az ecocirc®PREMIUM fűtési keringető szivattyú rendelkezik egy digitális kijelzővel is. A kijelző a tényleges hidraulikai teljesítményre és a szivattyú elektromos teljesítményére vonatkozó információkat szolgáltat az alábbi módon: a kijelző a szivattyú elektromos teljesítményét jelzi Watt/10 másodperc értékben, feltünteti a vízoszlop magasságot (differenciál nyomás) méter/10 másodperc értékben, majd a tényleges kapacitást m3/h 10 másodpercre vonatkozóan. Végül a kijelző az energiafogyasztáshoz Watt-ban tér vissza és a ciklus újra indul.
Optimalizált motor technológia
Kettős elektromos tekercselés a legújabb 32 bit-es processzor technológiával kombinálva – még hatékonyabba teszi az Ecocirc® szivattyút. Az elektronika es a csapagy védelme érdekében, szárazon futás esetén a beépített túlmelegedés- vedelem automatikusan csökkenti a szivattyú fordulatszámát, vagy akar le is állítja es újraindítja.
Könnyű hozzáférés minden helyzetben
A menetes gyűrűvel (hollandi anyával) történő rögzítés lehetővé teszi a motor 360°-ban történő elfordítását. Így mindig könnyű hozzáférni az elektromos csatlakozáshoz és a szabályzó gombhoz.
Lowara Ecocirc® nagy hatékonyságú fűtési keringető szivattyúk, háztartási fűtési célokra.
Nagy hatékonyságú szivattyúk, ECM technológiával és állandó mágneses forgórésszel, olyan alkalmazásokhoz, mint pl. a radiátoros fűtés (egy- es kétcsöves rendszerek), padló- es felületfűtés, kazánok vízellátása, napelemes rendszerek és hasonlok. Főbb jellemzőik: tengely nélküli kivitel, karbantartást nem igénylő gömbmotor, blokkolás biztos technológia, kapcsolható szabályozási lehetőségek (fokozat nélküli kézi beállítás vagy automatikus szabályozás nyomáskülönbség alapján), kataforetikus bevonattal ellátott öntöttvas szivattyúház, LED-es üzemállapot jelző, 2 m-es előre bekötött csatlakozó kábel.

További termékinformációk

Műszaki dokumentáció (angol nyelvű): Lowara ecocirc PREMIUM fűtési keringető szivattyú katalógus

További információ, vásárlás, szerviz: https://www.szivattyuwebaruhaz.hu/termekek/lowara-ecocirc-premium-futesi-keringeto-szivattyu